Lomtalanítási időpontfoglalás

Lomtalanítási időpontfoglalás családi házas övezetben, lakossági felhasználók részére

(Társasházak részére a továbbiakban is a közös képviselők egyeztetnek lomtalanítási időpontot a 06-22/507-419 telefonszámon, illetve az ugyfel@deponia.hu e-mail címen.)

Lomhulladék: az ingatlanhasználótól a közszolgáltató által a lomtalanítás során átvett olyan háztartási hulladék, amely a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladja.

Lomtalanítás a hulladékszállítási díjat megfizető és tartozással nem rendelkező ingatlanhasználó által Társaságunkkal előre egyeztetett napon (általában évi 1 alkalommal*), egyedi megrendeléssel kért, házhoz menő jelleggel történik a családi házas övezetekben.

A kihelyezett hulladék legfeljebb 3 m3 lehet. A ki nem használt alkalmak száma a következő évre nem vihető át.

*A díjmentesen igénybe vehető alkalmak számát településenkénti hulladéknaptárunk - amely a Címlapon található Településkeresőn keresztül érhető el - tartalmazza.

A bejelentés minden év január 02. - szeptember 30. között tehető meg. Azokon a településeken, ahol még rendelkezésre állnak szabad időpontok, ott a bejelentkezéseket év végéig fogadjuk.

Lomtalanítási igényének jóváhagyásáról/elutasításáról 3 munkanapon belül visszaigazoló e-mail kerül kézbesítésre az Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben a visszaigazolás ez idő alatt nem érkezik meg Önhöz, kérjük ellenőrizze a SPAM mappát is. Ha ott sem található válaszunk, szíveskedjen felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a 06-22/507-419 telefonszámon, illetve az ugyfel@deponia.hu e-mail címen.

Lomtalanítás lemondására ügyfélszolgálati telefonszámunkon (06-22/507-419), illetve e-mail címünkön (ugyfel@deponia) van lehetősége, legkésőbb a lomtalanítás dátumát megelőző napon 12:00 óráig.

Lomtalanítási időpont foglalásához kérjük adja meg az alábbi adatokat:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kérjük, válassza ki a települést, ahol a lomtalanítást igénybe kívánja venni.
Időpont
Kérjük, válassza ki a lomtalanítási időpontot.